Ontdek ALDI Gronsveld
  1. Startpagina
  2. Gronsveld

Gronsveld

Op vrijdag 10 november wordt de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Burg. Frans Cortenraedstraat 6 in Gronsveld geopend. In jouw nieuwe winkel ligt nu de hele dag ovenvers brood, wat betekent dat er altijd een knapperig vloerbrood of warm kaasbroodje voor je klaarligt. Op de uitgebreide groente- en fruitafdeling vind je het wisselende seizoens- en regionale aanbod. En heerlijke verse vis en vers vlees ligt voor je klaar in de koeling. Daarnaast is het interieur op de schop gegaan en zijn de schappen opnieuw ingedeeld. Zo wordt nog eenvoudiger om boodschappen te doen.

verse groenten en fruit van ALDI

 

RUIME KEUZE IN VERSE GROENTEN EN FRUIT

Onze versafdeling is onze trots en het hart van ALDI. Wij hebben een uitgebreide en overzichtelijke versafdeling met verse groenten en fruit en panklare, voorgesneden groenten.

bakkerij ALDI

 

OVENVERS BROOD, DE HELE DAG DOOR

In ons broodschap vind je vers afgebakken broodjes met onder andere croissantjes, knapperige meergranenpuntjes en rijkgevulde mueslibollen. Ook liggen er versgebakken (vloer)broden, die zelf te snijden zijn met de broodsnijmachine.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch