Allemaal naar ALDI
Gesneden salami of yorkham van aldi
BLK logo
TOT -25% 1.50
150 g
Gesneden salami of yorkham
Gesneden salami of yorkham
Cocktailtomaten van aldi
Planet proof
-25% 1.99 1.50
500 g
Cocktailtomaten
Cocktailtomaten
De Zoete Zon fruitspread van aldi
1.87 1.50
310 g
De Zoete Zon fruitspread
De Zoete Zon fruitspread
Wilde Wietze dip van ALDI
Huismerk van het jaar
-20% 1.89 1.50
200 g
Wilde Wietze dip
Wilde Wietze dip

Bekijk aanbiedingen
Extra vezelrijk volkorenbrood van ALDI
Beste product van het jaar bij aldi
2 VOOR 3.98 3.50
Per stuk
Extra vezelrijk volkorenbrood
Extra vezelrijk volkorenbrood
Hollandse kogelbiefstuk van aldi
Huismerk van het jaar
4.50
2 x 125 g
Hollandse kogelbiefstuk
Hollandse kogelbiefstuk
Kruimige aardappelen van aldi
Planet proof
-40% 4.99 3.00
5 kg
Kruimige aardappelen
Kruimige aardappelen
Italiaanse rode druiven VAN ALDI
-33% 2.99 2.00
1 kg
Italiaanse rode druiven
Italiaanse rode druiven

Bekijk folder
River Orange van aldi
2 VOOR 1.38 1.00
1.5 l
River orange
River orange
Bolletje beschuit van aldi
3 VOOR 2.85 2.50
13 stuks
Bolletje beschuit
Bolletje beschuit
Ledlampen 2-pack
Energielabel E
OP=OP 5.99
2-pack
Philips Ledlampen 2-pack
Ledlampen 2-pack
Nangaparbat outdoorjas van aldi
OP=OP 24.99
Per stuk
Nangaparbat outdoorjas
Nangaparbat outdoorjas

De beste aanbiedingen vind je bij ALDI

Trots van ALDI

Bekijk al onze prijswinnaars

Onze producten worden steeds vaker door onafhankelijke testpanels en experts goed getest of als beste beoordeeld. Dus, ALDI alweer als beste getest?! Natuurlijk wel.

Ontdek meer
Verantwoord bij ALDI

Verantwoord

Eenvoud, verantwoord, betrouwbaar: al meer dan 100 jaar ligt ondernemerschap aan de basis van het succes van ALDI. Een belangrijke voorwaarde voor het succes is dat we ons verder ontwikkelen en nu en in de toekomst verantwoordelijkheid nemen. Hierbij gaat het om onze visie op verantwoordelijkheid, de duurzaamheid van onze productieketens en onze betrokkenheid bij de samenleving.

Meer informatie
 • Koopkracht

 • Nutri-Score

 • Statiegeld op kleine plastic flessen

 • ALDI Nieuwsbrief

 • ALDI Talk

 • ALDI Vernieuwt

ALDI supermarkt sinds 1973 in Nederland

Met ongeveer 500 winkels is ALDI één van de grootste discount-supermarkten van het land. Dat startte met de overname van een groothandel in Tiel in 1973. Al sinds het begin staat ALDI voor aandacht voor de essentie. De klant is waar het om draait.

Met een breed assortiment van ruim 900 producten is ALDI dé supermarkt waar echt iedere Nederlander terecht kan. Daarom streven wij altijd naar de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Dat betekent veel lokale producten, biologische producten en mooie aanbiedingen.

Van de wekelijkse boodschappen tot wat luxere artikelen: ALDI supermarkt heeft het allemaal. Altijd zeer voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit.

ALDI: de supermarkt met boodschappen voor een lage prijs

ALDI is de supermarkt waar iedereen terecht kan voor boodschappen voor een lage prijs. Van kogelbiefstuk tot wijn, van allesreiniger tot vloerbrood en van bier tot fruitbiscuit. Al deze producten en nog veel meer kwamen als beste getest uit de testen van de Consumentenbond en andere onafhankelijke kenners. Zoveel best geteste producten voor de laagst mogelijke prijzen, daar zijn we bij ALDI best een beetje trots op.

In onze supermarkten zijn zowel producten van onze eigen huismerken te vinden als A-merken. Al deze producten hebben gemeen dat ze van topkwaliteit zijn en bovendien betaalbaar. We hebben een enorm groot aanbod aan eigen merken. Deze producten zijn een goedkoper alternatief voor de A-merken. Overigens hebben alle huismerkproducten die hoge kwaliteit die van ALDI te verwachten is.

Wie liever toch voor een bekende merknaam kiest, kan daarvoor ook altijd bij een ALDI supermarkt terecht. Ons vaste assortiment van A-merken bevat talloze bekende namen als Unox, Knorr, Calvé, Iglo, Coca-Cola, Heineken, Haribo, Mars, Lay’s, Whiskas en Robijn. Winkel voordelig en slim bij een ALDI supermarkt.

Meer koopkracht bij ALDI supermarkten

Winkelen bij ALDI geeft koopkracht. Dat betekent dat kwaliteit én kortingen samengaan. Het brede assortiment aan producten in elke ALDI supermarkt is altijd laaggeprijsd. Daarbij komen regelmatig mooie aanbiedingen. Het leven is al duur genoeg: dan kunnen de wekelijkse boodschappen maar beter voordelig zijn.

Wij streven ernaar om ook gezonde producten betaalbaar te houden voor iedere portemonnee. Daarnaast speelt duurzaamheid een grote rol. Met producten van eigen bodem garanderen we de versheid, verminderen we de transportafstand en daarmee de CO2-uitstoot.

Ook gaan we de strijd aan met voedselverspilling. Door slim in te kopen, zuinig om te gaan met grondstoffen en onze samenwerking met de Voedselbank, beperken we de hoeveelheid verspild voedsel. Dit alles resulteert in gemakkelijk, comfortabel, voordelig en verantwoord boodschappen doen bij iedere ALDI supermarkt. Dát is koopkracht bij ALDI! 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch