Deze week nergens goedkoper
Kristal helder bij ALDI
-40% 0.99 0.59
1.5 l.
RIVER Kristal helder
Kristal helder

Mocktails maken: 5 alcoholvrije cocktails voor elke dag

Bekijk hier!

Wijnen ALDI
Arcobello Negroamaro van ALDI
Hamersma
3.79
0.75 l. l = 5.09
Negroamaro
Negroamaro
Tempranillo, Spanje van ALDI
DGH
1.99
0,75 l. l = 3.05
Tempranillo
Tempranillo
Rosé van ALDI
Hamersma
4.69
0.75 l.
Les Pinèdes
Les Pinèdes
Rivallana Rioja Crianza  bij ALDI
Hamersma
4.99
0.75 l. l = 6.65
Rivallana Rioja Crianza
Rioja Crianza

De smaak van Spanje
Artisjokken bij ALDI
OP=OP 1.99
390 g.
ALL SEASONS Artisjokken
Artisjokken
Spaanse kaas bij ALDI
OP=OP 3.39
150 g.
TESOROS DEL SUR Spaanse kaas
Spaanse kaas
Sangria bij ALDI
OP=OP 3.29
1.5 l.
DON SIMON Sangria
Sangria
3-pack Esteban wijn geschenkverpakking bij ALDI
bio logo
OP=OP 11.29
3x0.75 l.
3-pack Esteban wijn geschenkverpakking
3-pack Esteban wijn geschenkverpakking

De beste aanbiedingen vind je bij ALDI

Belangrijke berichten en veiligheidswaarschuwingen
ALDI supermarkt sinds 1973 in Nederland

Met ongeveer 500 winkels is ALDI één van de grootste discount-supermarkten van het land. Dat startte met de overname van een groothandel in Tiel in 1973. Al sinds het begin staat ALDI voor aandacht voor de essentie. De klant is waar het om draait.

Met een breed assortiment van ruim 900 producten is ALDI dé goedkope supermarkt waar echt iedere Nederlander terecht kan. Daarom streven wij altijd naar de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Dat betekent veel lokale producten, biologische producten en mooie aanbiedingen. Minder betalen, en toch meer krijgen. 

Van de wekelijkse boodschappen tot wat luxere artikelen: Jouw ALDI supermarkt heeft het allemaal. Altijd zeer voordelig geprijsd en van hoge kwaliteit.

ALDI: de supermarkt waar je voordelig boodschappen doet

ALDI is de supermarkt waar iedereen terecht kan voor boodschappen voor een lagere prijs. Van kogelbiefstuk tot wijn, van allesreiniger tot vloerbrood en van bier tot fruitbiscuit. Al deze producten en nog veel meer kwamen als beste getest uit de testen van de Consumentenbond en andere onafhankelijke kenners. Een assortiment vol met de best geteste producten, maar toch voor een zo laag mogelijke prijs, daar zijn we bij ALDI best een beetje trots op.

In onze supermarkten zijn zowel producten van onze eigen huismerken te vinden als A-merken. Al deze producten hebben gemeen dat ze van topkwaliteit zijn en bovendien een stuk betaalbaarder dan wat je van andere supermarkten gewend bent. We hebben een enorm groot aanbod aan eigen merken. Deze producten zijn een voordeliger alternatief voor de A-merken. Overigens voldoen alle huismerkproducten aan de hoge kwaliteit die je van ALDI gewend bent. Kortom: Minder betalen, en toch meer krijgen. 

Wie liever toch voor een bekende merknaam kiest, kan daarvoor ook altijd bij een ALDI supermarkt terecht. Ons vaste assortiment van A-merken bevat talloze bekende namen als Unox, Knorr, Calvé, Iglo, Coca-Cola, Heineken, Haribo, Mars, Lay’s, Whiskas en Robijn.

Kom slim en goedkoper jouw boodschappen doen bij een ALDI supermarkt bij jou in de buurt.

Waar goedkoop boodschappen doen? Natuurlijk bij ALDI!

Winkelen bij ALDI is een goede keuze als je op zoek bent naar betaalbare boodschappen. Ons brede assortiment aan producten in elke ALDI supermarkt is altijd zo laag mogelijk geprijsd. Daarbij komen regelmatig mooie aanbiedingen. Het leven is al duur genoeg: dan kunnen de wekelijkse boodschappen maar beter goedkoper zijn.

Bij ALDI streven we naar een balans tussen gezonde producten en lage prijzen voor iedereen. Daarnaast hebben we ook oog voor duurzaamheid. Door te werken met producten van eigen bodem, kunnen we garanderen dat onze producten vers zijn, tegelijkertijd verminderen we de transportafstanden en dus de CO2-uitstoot. Dit alles resulteert in verantwoord boodschappen doen bij jouw ALDI supermarkt.

Ook gaan we de strijd aan met voedselverspilling. Door slim in te kopen, efficiënt om te gaan met grondstoffen en onze samenwerking met de Voedselbank, beperken we de hoeveelheid verspild voedsel. Dit alles resulteert in gemakkelijk, comfortabel, en verantwoord boodschappen doen bij iedere ALDI supermarkt. Dát is wat boodschappen doen bij ALDI écht goedkoper maakt!

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch