Terughaalactie
  • Veiligheidswaarschuwing Guapo's Maissnack
Meer informatie »
wk13_roll_out_banner_weekend_259x224.png

ALDI Persbericht

Persbericht

9 januari 2017
Het tijdelijke ALDI-filiaal bij het Fortuna Sittard Stadion wordt op vrijdag 13 januari geopend. Iedereen kan terecht in deze nieuwe winkel voor de dagelijkse boodschappen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Sinds enige tijd biedt ALDI nog meer bekende merkartikelen, veel verse producten zoals groente, fruit en vlees en staan er steeds meer duurzaam geproduceerde en biologische artikelen in het schap. De vestiging is goed en makkelijk bereikbaar en biedt ruimte aan 115 nieuw aangelegde gratis parkeerplaatsen.
12 december 2016
ALDI heeft een nieuw filiaal aan de Molenpoortstraat in 's-Heerenberg geopend. Iedereen kan terecht in deze nieuwe winkel voor de dagelijkse boodschappen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Sinds enige tijd biedt ALDI nog meer bekende merkartikelen, veel verse producten zoals groente, fruit en vlees en staan er steeds meer duurzaam geproduceerde en biologische artikelen in het schap. De vestiging is goed en makkelijk bereikbaar en biedt ruimte aan 130 gratis parkeerplaatsen.
18 november 2016
ALDI opent op woensdag 23 november een nieuw en groter filiaal aan het Molenplein in Heerenveen. Vanaf die dag kan iedereen er terecht voor de dagelijkse boodschappen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Sinds enige tijd biedt ALDI nog meer bekende merkartikelen, veel verse producten zoals groente, fruit en vlees en staan er steeds meer duurzaam geproduceerde en biologische artikelen in het schap. Naast het standaard assortiment biedt ALDI in Heerenveen extra regionale producten, zoals Friese-, Groningse- en Drentse droge worst, gekruid gehakt, gekruide runderrollade, Friese nagelkaas, Friese kruidreepkoek en Oosterse cake.
3 november 2016
Voedselbanken Nederland en ALDI hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten en werken vanaf nu landelijk structureel samen. De bedoeling is dat op termijn alle ca. 500 filialen van ALDI in een landelijke uitrol producten aan lokale voedselbanken gaan doneren. De vestigingen van ALDI verstrekken, afhankelijk van de capaciteit van de voedselbanken, meerdere keren per week levensmiddelen.
29 oktober 2016
Van 29 oktober t/m 6 november is het opnieuw Fairtrade Week. Ook deze keer doet ALDI aan deze themaweek mee. Duurzaamheid en eerlijke handel staan immers hoog in het vaandel bij ALDI.
3 oktober 2016
Opnieuw is ALDI de goedkoopste supermarkt van huismerken in Nederland. Dit blijkt uit de jaarlijkse peiling van supermarkten over de prijs van huismerkartikelen in de Consumentengids*. Voor de dagelijkse boodschappen bij ALDI wordt 20 tot 22% minder betaald voor huismerken dan bij andere supermarkten. De onderzoekers bezochten in juli vijftien supermarktketens en vergeleken de prijzen van ongeveer 100 huismerkartikelen. ALDI komt ook als voordeligste supermarkt uit de bus in de boodschappentas-test van het televisieprogramma Kassa**. Hierbij liep het verschil met de duurste supermarkt op tot meer dan 31%.
14 juli 2016
Voor het eerst publiceert de ondernemingsgroep ALDI Nord vandaag een internationaal maatschappelijk jaarverslag. Met dit duurzaamheidsverslag is ALDI transparant over de huidige status en de perspectieven voor verduurzaming. Het verslag is opgesteld volgens de G4-richtlijnen van het wereldwijd erkende Global Reporting Initiative (GRI). De publicatie van het maatschappelijk jaarverslag markeert een mijlpaal en is tegelijkertijd het vertrekpunt voor verdere verduurzaming en de dialoog met stakeholders. In het internationale verslag worden ook de activiteiten van individuele landen toegelicht, zo ook van ALDI in Nederland.
21 juni 2016
Vanaf morgen biedt ALDI nog meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment aan. De uitbreiding betreft producten van Unilever zoals Blue Band halvarine, Calvé mayonaise, Unox knakworst en Lipton Ice tea. Het structureel aanbieden van merkartikelen past binnen het beleid van de onderneming om het aanbod continue te verbeteren: de wens van de klant staat hier voorop, evenals het principe beste prijs-kwaliteitverhouding.
24 mei 2016
De Zoete Zon Bijenhoning van ALDI is afgelopen zaterdag bij de honingtest van televisieprogramma Kassa als beste uit de test gekomen. De experts gaven aan dat de donkere honing een graanachtige smaak heeft. De Zoete Zon Bijenhoning werd ook al in oktober 2014 door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'beste koop' en 'beste uit de test'. De honing werd gewaardeerd als een zeer goede honing, met onder meer klaver en kreeg een 9,3.
17 mei 2016
Opnieuw is ALDI de goedkoopste supermarkt uit de boodschappentest van televisieprogramma KASSA. Het programma vergelijkt elk jaar dezelfde huismerkproducten van verschillende supermarkten en al vier keer op rij is ALDI de goedkoopste. De uitkomst van boodschappentest werd zaterdag 14 mei jl. uitgezonden. Hieruit bleek dat de boodschappen van ALDI ruim 31% goedkoper zijn dan de producten van de duurste supermarkt.
7 mei 2016
Van 7 tot en met 15 mei is het weer Fairtrade Week, georganiseerd door Max Havelaar, de stichting die zich via het Fairtrade keurmerk inzet voor eerlijke handel. Uiteraard is ook ALDI van de partij. Zo zijn er de nodige interessante aanbiedingen als T-shirts van Fairtrade-katoen, Fairtrade bananen en limoenen en Fairtrade vruchtensappen.
25 februari 2016
De Molenland Goudse jong Belegen 48+ kaas van ALDI is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste Koop'. De Consumentenbond testte samen met een panel, bestaande uit 8 experts en 43 consumenten, 25 voorgesneden plakken jong belegen kaas.
1 februari 2016
ALDI maakt vandaag haar Dierenwelzijnsbeleid openbaar. In dit beleid zijn de doelstellingen voor verduurzaming van producten van dierlijke oorsprong geformuleerd. Hierbij stelt ALDI de gezondheid en het welzijn van de dieren centraal.
23 december 2015
Incompany 200 heeft bekend gemaakt dat ALDI gewaardeerd wordt als beste supermarkt. Binnen de sector detail- en groothandel is ALDI vierde geworden.
3 december 2015
December is de feestmaand bij uitstek. Om daar zo lang mogelijk van te genieten, breidt ALDI zijn feestassortiment uit. Op deze manier helpt ALDI om met kerst en oud & nieuw vrienden en familie uit te nodigen om heerlijk samen te eten en te borrelen voor een lage prijs.
25 november 2015
De chocoladekruidnoten van ALDI zijn door de Consumentenbond uitgeroepen tot zowel 'Beste uit de test' als 'Beste koop'*. Met een panel van experts en consumenten testte de Consumentenbond 15 zakken gemengde chocoladekruidnoten.
13 oktober 2015
Het assortiment van ALDI wordt steeds duurzamer. Onlangs werden onder ALDI's internationale merk FAIR nieuwe Fairtrade-artikelen in de winkel geïntroduceerd. Daarnaast heeft ALDI het aanbod aan (verse) biologische producten verder uitgebreid.
14 september 2015
Na een forse verduurzaming van het visassortiment in de afgelopen jaren, zet ALDI deze verduurzaming door. Zo neemt het bedrijf dit jaar van 21 tot 27 september voor het eerst deel aan de Bewuste Visweek.
31 augustus 2015
Het afgelopen jaar heeft ALDI fors ingezet op de uitbreiding van het versassortiment. Het groente- en fruitassortiment is uitgebreid naar ruim 75 soorten.
13 augustus 2015
Vanaf 13 augustus ligt een nieuwe algemene folder in de winkels van ALDI. ' De kracht van ALDI' geeft uitleg over de winkelformule van ALDI die staat voor vaste lage prijzen en hoge kwaliteit van het assortiment.
Augustus 2015
ALDI is sinds jaren de goedkoopste supermarkt van huismerken in Nederland. Dit blijkt wederom uit de prijspeiling supermarkten binnen huismerkartikelen in de Consumentengids
10-07-2015
Het Solo 3-Laags toiletpapier van ALDI is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste koop'.
31-03-2015
ALDI breidt haar inzet voor verduurzaming van productie van textiel en schoenen verder uit. Samen met Greenpeace is een omvangrijk pakket aan ecologische eisen voor de productie van textiel en schoenen vastgelegd.
20-01-2015
ALDI is opnieuw de goedkoopste supermarkt van Nederland. Dit blijkt uit de boodschappentas-test van het televisieprogramma Kassa, waarbij 27 dezelfde producten van de huismerken van de zes grootste supermarkten van Nederland gekocht worden.
14-01-2015
De 1 liter Zuid-Afrikaanse witte wijn van ALDI is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste koop'.
28-11-2014
Regelmatig circuleert er via internet een wedstrijd of een enquête waarbij zogenaamde ALDI-waardebonnen te winnen zijn..
27-11-2014
Via social media en internetforums circuleert een negatieve berichtgeving over een medicijn tegen vuurwerkangst bij honden dat bij ALDI te koop zou zijn met als werkzame stof acepromazine.
29-10-2014
De Zoete Zon Bijenhoning van ALDI is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'beste koop' en 'beste uit de test'. De honing is een zeer goede honing, met onder andere klaver en is beoordeeld met een 9,3.
09-04-2014
Met het verdrag inzake brandveiligheid en veiligheid van de gebouwen in Bangladesh verbinden verschillende aangesloten bedrijven zich ertoe om de veiligheid in de productiebedrijven in Bangladesh blijvend te verbeteren.

* Voetnoten en juridische tips

*
Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actieartikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht - wij vragen om uw begrip.