Huisdieren

Kat van ALDI

Kat

Bekijk hier het assortiment met artikelen voor je kat.

Verder lezen
Hond van ALDI

Hond

Bekijk hier het assortiment met artikelen voor je hond.

Verder lezen

Dierenvoer

Als mens vinden we het belangrijk om te genieten van lekker eten. Hetzelfde geldt voor onze huisdieren. Zij kunnen uiteraard eten wat de pot schaft, maar het is beter om huisdieren te voorzien van gepast dierenvoer. Of het nu gaat om een gezellige schoothond, een meedogenloze waakhond, of een britse korthaar die gewoon zijn eigen gang gaat… elk huisdier verdient onvoorwaardelijke liefde en gepast dierenvoer. De biologische klok van een huisdier werkt net zo goed als die van een mens. Misschien zelfs wel beter. En ze houden er over het algemeen niet van om honger te hebben. Wacht daarom niet tot de hond of kat de nagels in de huid zet en bedien ze op tijd met een bakje dierenvoer. ALDI verkoopt nu allerlei soorten dierenvoer voor honden en katten.

Beloon trouwe viervoeters met gepaste dierenvoeding

Net als mensen, eten ook dieren liever niet elke dag hetzelfde. Een beetje variatie in dierenvoeding kan daarom zeker geen kwaad. Als basis is het goed om honden en katten te voorzien van gepaste brokjes. Afhankelijk van de grootte van het dier en het ras, verschilt dierenvoeding al enorm. Maar ook dieren verdienen met enige regelmaat een beloning. Naast die dagelijkse brokken verdienen ze een bot, een koekje of soms een gepaste portie vis of vlees. Daarom denkt ALDI niet alleen aan mensen, maar ook aan dieren. ALDI verkoopt daarom huisdierenvoer in allerlei soorten en maten. Voorzie die dierenvrienden van heerlijke dierenvoeding. En dat ook nog eens tegen schappelijke prijzen. Het assortiment is uiteenlopend genoeg om ook dieren af en toe te verrassen. Of dat nu in het weekend is, of om de verjaardag van een hond of kat te vieren. Soms zijn huisdieren net mensen.

Huisdieren verdienen voeding die gezond en lekker is

Huisdieren verdienen voeding die niet alleen lekker is, maar ook van een goede kwaliteit. Zelf genieten we ook het liefste van de allerlekkerste gerechten. En als deze gerechten dan ook nog gezond zijn, zijn we helemaal tevreden! Waarom onze huisdieren afschepen met eten dat ze eigenlijk niet kunnen verkroppen? Of met eten dat helemaal niet gezond voor ze is? Met de voeding voor huisdieren bij ALDI krijgen honden en katten een passend dieet. Schep tegelijkertijd zelf een heerlijk bord met eten op. Geniet samen met de trouwe viervoeter van een passend dieet. Vrienden voor het leven, daar helpt ALDI graag aan mee met de juiste voeding voor huisdieren.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch